ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
 
 

ΣΩΤ Δ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989 στην Ελευσίνα με κύριο αντικείμενο τη διάθεση λιπαντικών και χημικών της Shell Hellas.

Σύντομα κατέκτησε σημαντικό μερίδιο αγοράς στον τομέα δραστηριοποίησής της, στην περιοχή του Θριάσιου Πεδίου αλλά και εκτός αυτής, με βασικό κορμό του πελατολογίου της στο χώρο της βιομηχανίας - βιοτεχνίας.

Στην πορεία προστέθηκαν και άλλα είδη που αφορούν στη βιομηχανία και στο αυτοκίνητο, όπως φίλτρα ελαίου - αέρος - καυσίμου, μπαταρίες, ρουλεμάν, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικού καθαρισμού της Henkel.

Θεμελιώδης στόχος της εταιρίας υπήρξε εξ' αρχής και παραμένει η αφοσίωση στην άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και η ολοκληρωμένη καθοδήγησή του σε ένα τομέα που - συνήθως - δεν αποτελεί το κέντρο της δραστηριότητάς του.

Με άλλα λόγια, η δραστηριότητά μας δεν περιορίζεται στην εμπορία προϊόντων, είναι κυρίως η ολοκληρωμένη, τεκμηριωμένη και αξιόπιστη διαχείριση της λίπανσης και γενικότερα της χρήσης των ειδών μας!

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, έχουμε αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, τόσο την πολύχρονη εμπειρία όσο και τις εξειδικευμένες γνώσεις, από τη στενή συνεργασία με τους τεχνικούς συμβούλους των συνεργαζόμενων εταιριών.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο του lampoil, παράγοντας και διαθέτοντας το καλύτερο, πραγματικά άοσμο - άκαπνο - βραδύκαυστο προϊόν της αγοράς, ως καύσιμο για λάμπες με φυτίλι. Οι λάμπες αυτές, διακοσμητικής κυρίως χρήσης, μετατρέπονται με αυτόν τον τρόπο σε αποσμητικό χώρου.

Σήμερα η εταιρία έχει κύκλο εργασιών της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ανανεώνει συνεχώς τις γνώσεις, τον εξοπλισμό και τις μεθόδους της και στελεχώνεται από μια ισχυρή δεκαμελή ομάδα, με προσήλωση στην ολόπλευρη, υπεύθυνη εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη, στον οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει πάντα τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του!

 
 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ